21 november, 2013

Å være sammen!

Ja det er nettopp dette julen handler om - å være sammen med familie og gode venner. Drømmen ville vært å ha en stor låve jeg kunne invitert til juleselskap, men det gjelder å gjøre plass og nyte det man har.  til vanlig har vi kun det runde gustavianske bordet men når det nærmer seg høytid er det på sin plass å hente opp ileggsplater og stoler. Alt skal være klart til den store høytiden!Ileggsplaten skal naturligvis også få grå ruter. Får vel sette mannen i sving ikveld!
Klemmer

3 kommentarer:

 1. Det var i utgangspunktet veldig deilig å sette seg ned noen minutt etter å ha vasket og styrt på noen timer,men når jeg titter inn til deg ble det bare enda deiligere.DU har det sååå fint :)))))))
  Ser jeg har gått glipp av noen innlegg også,knallsøte og sjarmerende Maileg-nisser og koslig juleinnpakning.Det ser ut som du har full kontroll til jul!!! I motsetning til enkelte andre...navn trenger ikke nevnes ;)
  NÅr det gjelder stor eller liten plass...så tror jeg kanskje det er bare enda kosligere og intimt rundt bordet jeg enn om det var en stor låve :)
  Kos deg videre med planlegging og forberedelser denne deilige tiden fremover :D
  Toveklem:)

  SvarSlett
 2. I love how your house looks with the natural light filtering in through the windows. It all looks so beautiful.

  SvarSlett
 3. Såååå utrolig nydelig dere har det!!!!

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du legger igjen en liten kommentar!