23 januar, 2014

åhhhh Gosh!!

Det er ikke ofte jeg klager over tilstanden her hjemme men nå er det virkelig ville tilstander på kjøkkenet. vi fant ut at vi skulle senke taket, få ny belysning og nye kjøkkenfliser. Hele denne uken har vi derfor hatt besøk av håndtverkere som har tatt seg av jobben. men fy så mye støv og søppel som blir overalt, hjelp!!! Men til tross for all frustrasjon akkurat nå gleder jeg meg til å vise bilder når alt er på plass.

Ja mens jeg drømmer om ryddige tilstander igjen deler jeg bilder av min nye spisestue!! Jeg valgte å selge min gamle for denne gustavianske herligheten.... God torsdag ønskes fra meg
Klemmer

4 kommentarer:

 1. Hihi...gosh´er litt i kapp med deg,kaos på kjøkkenet her også siden mor i huset (moi) fant ut at kjøkkengulvet skulle males!Så du har det nok hakket verre du enn meg,her er ingen håndverkere og vi fungerer sånn noenlunde,men et styr er det lell da!For en fantastisk nydelig spisestue,virkelig et smykke og en investering Kaja!!!!!!!!!!! Så deilig det blir å få sette den på plass og pynte snart!! :)))
  Jaja,jeg får vel hive meg over malingen da slik jeg også blir ferdig en gang !!

  Toveklem.)

  SvarSlett
 2. ja uff, ikke noe særlig når det pågår men veldig herlig etterpå!! Masse lykke til med malingen, gleder meg til å se hvordan det blir :-)

  klemmer tilbake

  SvarSlett
 3. Jeg må faktisk GOSH' je meg over det aldeles NYDELIGE spisebordet og stolene.....sukk......du har det SÅÅÅÅÅ nydelig hos deg!!!

  God helg og god klem
  Camilla .

  SvarSlett
 4. Nydelig side du har. Jeg blir imponert. Ta gjerne en visitt på siden min som er en del om pusse opp Ha en fin sommer =)

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du legger igjen en liten kommentar!