29 oktober, 2013

Et etterlengtet hjem!

Ja endelig var det jubel da minstemann har fått sitt etterlengtede hus til sine kaniner. Og jeg var ganske lykkelig jeg også da dette huset lyste mot meg på loppis i helgen. Synes egentlig det var ganske rart at ingen hadde tatt dette før meg! Jeg har ikke gjort noe med huset utvendig, der har det sin naturlige slitasje og farge som er veldig sjarmerende. Tilstanden inne i huset var ganske så tragisk så selv Linus rynket på nesen da han så det. Men nå er vegger,tak og vinduer malt og vi har tilogmed tapetsert! Igår flyttet kaninene inn, men vi mangler riktignok litt møbler.Kommer nok til å bli ganske så koselig også i dette huset til jul!
Ha en fin dag og takk for kommentarene dere legger igjen .

Klemmer

3 kommentarer:

 1. hahaha...det "måtte" jo bli toile!!!!!
  Så herlig :)
  Heldige Linus som har en så flink mamma,,,tenker han kommer til å styre masse her ja!!! Kaninhus..i form av et skap riktignok,er under planlegging her også...men er bare et av mange prosjekt og står dessverre ikke aller øverst.Den som hadde ti hender ;)

  Toveklem.)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, ja det måtte jo bli det!!
   Ja jeg har tenkt å få til et hus/skap lenge jeg også men har heller ikke vært prioritert. men når man er heldig å komme over noe som dette måtte jeg bare sette meg ned å få det klart. Lykke til med dine prosjekter!

   klemmer

   Slett
 2. Å noe så koselig!
  Her kunne jeg nok drømme og leke lenge,

  Du har bare et så utrolig vakkert hjem altså, har kikket på innleggene dine!
  Ingen tvil om at du er dyktig på interiør ❤️
  Ha en topp dag.

  Klem Camilla .

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du legger igjen en liten kommentar!