05 mai, 2013

Nå setter vi igang!

 Ny uke nye muligheter!

Etter mange år med det mørke laminatgulvet har vi nå endelig bestemt oss for å legge nytt gulv - stråler av glede. Vi har bestemt oss for gulvet fra Ikea. er både rimelig og fint synes jeg og så får vi håpe det holder også! Jeg var sikker på at jeg hadde bestemt meg for fargen, men plutselig begynner jeg og tvile - grått eller hvitt?


Ha en flott mandag!
Klemmer

3 kommentarer:

 1. Nytt gulv lengtes det også etter i denne heimen,spesielt av undertegnede som synes de mørke gulvene er sååååå drepende!Drømmer om gammelt tømmergulv,men må nok av praktiske grunner velge laminat nok en gang.Har sett meg ut et fiiint hvitt med litt grått i...nå spørs det bare når lommeboken sier "YES"!!! laminat må vi ha grunnet hundene våre - og det fungerer veldig bra så smil og vær gla´
  Lykke til med prosjektet!!!
  Toveklem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. hei Tove!
   Ja det skal bli så godt med nye gulv og av praktiske årsaker må vi ty til laminat vi også. Har jo 2 store hunder og dette er også grunnen til at jeg tviler litt på fargen. hvitt er jo så delikat (når det er rent) men med 2 mørke hunder som ikke røyter lite til tider er jeg redd alt vil synes og at jeg kommer til å bli smårar. Derfor fant jeg det gråaktige gulvet som jeg også vil tro hadde sett veldig fint ut. hmmmm tenke tenke.

   ha en fin dag!

   Slett
 2. Hei... trur du vil bli mest fornøyd med grått i lengden :-) smuss ol syntes mindre i gråtoner. Lykke til! Hilsen fast leser ;-)

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du legger igjen en liten kommentar!