14 april, 2013

Loppisfunn

God søndag!

 Håper dagen har vært fantastisk og avslappende akkurat slik søndager er ment for å være. Her har det egentlig gått i ett. Når man setter igang med noe, drar det alltid med seg noe mer -  rart det der altså!! Kjenner du deg igjen?

Jeg har holdt på med tingene jeg fikk tak i på loppis igår. Og jeg ble så strålende fornøyd!!!!Bordet er et nydelig gammelt spillebord fra 1800-tallet. Jeg har naturlig nok malt det hvitt og pusset det litt ned igjen slik at det skulle se slitt ut. Bordet er aldeles nydelig og passet perfekt mellom stuen og soverommet.


Jeg er også veldig svak for søte små barneting. denne gangen ble det en gyngehest og en aldeles nydelig barneskål fra Stavanger Flint
Og et gammelt slitt blåseinstrument! Dekorativt og rustikt


 I tillegg til alt dette ble det en ny terrin til samlingen min (som forøvrig begynner å bli ganske stor). Jeg bruker de til alt mulig og synes de er dekorative i seg selv der de står på kjøkkenhyllene. Litt gammelt lintøy og noen bøker fikk også bli med hjem så må si jeg var storfornøyd jeg!!

Nå får jeg få istand litt middag til store og små!
Ha en nydelig søndagskveld
Klemmer

3 kommentarer:

 1. Jada.....begynner man en plass så har man arbeid resten av dagen...eller uken???;)
  Men så er det noe med å trives med det man holder på med,da kan man jammen styre på og kose seg.Det ser jeg du har gjort!!!!Nydelige ting.Var selv på Bingsa med avfall for en ukes tid siden og det gikk en fyr med lignende trompet som han skulle kaste...tror du det gikk rykninger gjennom skrotten eller?Angrer enda på at jeg ikke ba pent om å få arve den.
  Sånn kan det gå ;)
  Toveklem :)

  SvarSlett
 2. Åh, så nydelige skatter du fant på loppis! :) Herlige antikviteter! Her vi bor setter de alle de antikke tingene i et hjørne for seg selv med stive priser - kjedelig ;)

  Håper du får en koselig søndagskveld i det fine hjemmet ditt.
  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 3. Så hyggelige ord Dere legger igjen. Det varmer godt! Det er bare så gøy med loppis sesong, men veldig slitsomt også. Jeg klarer ikke å la være og må få med meg så mye som mulig. prisene her i Oslo er også ganske stive for tiden, men denne gangen var jeg heldig. Tenke seg til å få et bord til 100,-, det var det absolutt verdt!

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du legger igjen en liten kommentar!