23 april, 2013

Farger


En herlig dag er snart unnagjort! Nå er våren i full gang, ihvertfall innendørs og jeg elsker synet av blomster og ikke minst litt deilige pasteller. Gleder meg stort til jeg kan begynne å plante på verandaen også. Jeg har som tradisjon at dette gjøres i begynnelsen av Mai og det er stor stas og fylle opp kurver og potter med de nydeligste farger.

Hva er dine favorittblomster?

Ha en fortsatt flott uke!
Klemmer

2 kommentarer:

 1. Det er nesten litt vanskelig å velge bare en favorittblomst....det finnes så mange vakre!Men pelargonium er ihvertfall en av dem,og nå ble jeg en smule misunnelig på heldige deg som har fått tak i.Har bare funnet røde i butikkene her enda...og det går bare ikke!!!Håper utvalget blir litt større til helgen da jeg skal på handel!Det var planen å begynne å fylle opp litt krukker utenfor inngangsdøren og på verandaen,men i dag har dett haglet og er kaldt så det spørs om tålmodigheten må strekkes enda lenger...uten at jeg er sikker på at det er mulig ;)
  Drømmer om lavendel og pelargonium,Hortensia og roser...og litt varmere temperatur ;)
  Toveklem :)

  SvarSlett
 2. Hei hei,

  Så enig med deg, så deilig å få litt farger og herlige blomster inne og ute igjen.. Jeg planter også alltid i Mai så det er pent til 17.Mai - har noen fioler ute nå da for og friske opp litt men resten kommer ikke før litt ut i mai :D Da skal kasser og potter bugne av fine farger ute her *gleder meg*

  Ønsker deg en fin Onsdag,
  Nattaklemmer Jatte♥

  SvarSlett

Veldig hyggelig om du legger igjen en liten kommentar!