22 januar, 2013

Vi elsker grått

Da er vi allerede i slutten av Januar. Vi har brukt starten på dette året til oppussing og det har derfor vært litt hektisk og lite tid til blogging. Som et kjent fenomen her i huset går jeg fort lei, men denne gangen var det mannen som satt ned foten. Og det gjaldt tapetet vi har lagt i stuen, spisestuen og soverommet. ikke bare en vegg med andre ord....

Åhhhh nei, hva skal vi gjøre da spurte jeg og svaret ble GRÅTT......

Jeg har alltid likt grått, men grå vegger - skeptisk! Men det ble helt fantastisk

Før:


 Etter:


Vi malte med Lady sin maling Wonderwall. En fantastisk maling med fargekode N2000. Dette er helt lik farge som den grå gulvflisen på kjøkkenet.


For at leiligheten skal henge sammen synes jeg det er viktig med et gjennomgående tema. dette ble mye bedre nå. Det ble også en roligere atmosfære i stuen og spisestuen og det er lettere og kombinere med tekstiler med og uten mønster. Kassen på kjøkkenet bak skapet ble malt og vi har også fått hengt opp vår nye taklampe - ELSKER!!!!
I spisestuen har vi også hengt opp noen nye grå lingardiner fra Ikea. Kjempe fine, og rimelige var de også.

Men nå har det seg jo slik at jeg elsker tapeter så det hadde vært fryktelig synd om jeg ikke skulle få ha tapet i noen rom. Jeg vant derfor soverommet noe som passer meg fint, for er det et rom jeg mener kan være litt søtere så er det soverommet. Jeg fant en nydelig tapet på Maxbo (av alle steder) som i helgen kom opp på veggen. Den er selvfølgelig hvit med lys grått motiv.
Så slik ser det ut her etter all forandring. Men vi er ikke ferdige enda. må bare ta et lite pust i bakken og så er vi igang igjen.

Klemmer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig hyggelig om du legger igjen en liten kommentar!