17 desember, 2011

Etter nok en lang bloggpause er jeg endelig tillbake. vi ble nemlig frastjålet hunden vår Simba og tiden har gått med til leting etter han. har dermed ikke hatt noe tid til blogging. Simba er vel hjemme igjen og vi koser oss i førjulstiden!!!

Huset er nå julepyntet og jeg har oppnådd akkurat den stemningen jeg ønsker - ro og familiekos! imorgen blir det å lage pepperkakehus og må tro vi alle er spente på hvordan dette blir. legger ut bilder så fort det er ferdig.

Spisestuen er pyntet med nydelige roser og grankranser på de gamle dørene!
Mine yndlinger!
julestrømpen har fått plass på det gamle skapet. håper jeg får tid til å lage en til!
Ikke så mye forandring på kjøkkenet. men et av mine yndlingsmøbler får prege kjøkkenet.
Lille Linus gullet har fått en Maileg gris. den er bare så yndig. Ellers er kroken hans pyntet med gran og dukkehuset venter på sin julepynt. har nemlig sett meg ut et nydelig juletre til huset.
Litt grå stjerner er lov til jul!?
Jeg har hatt mange prosjekter denne julen, men lite tid. fikk laget denne vimpelen som henger mellom dørene. synes de er veldig dekorative og enkle og lage er de også!
Jeg har også laget denne "Noel" vimpelen som har fått sin plass i gangen. 
Ser dere hva vi har gjort i gangen? vi har tatt bort den ene veggen med speildører og heller satt inn det flotte vitrineskapet. ble så mye bedre synes jeg!
Og der er det, årets juletre med den nydeligste julepynt (etter min mening). alt i hvitt og gått, engler og gamle julesanger.
drømmer meg litt bort når jeg ser treet, det er så fredelig!
Kommer ikke unna og unne meg litt ny pynt hvert år. disse kjøpte jeg på country chic. de er bare helt fantastiske!
Den fine bilen til Linus får stå under juletreet i år.
Denne kroken er så deilig og jeg tar meg gjerne en kopp te eller to og kryper oppi her med julebladene. små gleder er viktig!

Linus har blitt stor og vi kunne derfor ta bort stellebordet på badet. det var så deilig. det ble da mer plass til pynt. Madonnabildene fra Frankrike får nå prege veggen!
Dette var noen bilder fra julehuset for idag. kommer med fler julebilder etterhvert. ha en riktig god helg!!!

2 kommentarer:

  1. Så nydelig, Kaja!

    SvarSlett
  2. Fantastisk som alltid Kaja! Trist at jeg ikke fikk julemiddag i disse omgivelsene i aar.. Far ta det igjen til neste ar :)
    Carine

    SvarSlett

Veldig hyggelig om du legger igjen en liten kommentar!