18 desember, 2013

Det skal være mye!

ja julen for meg er ikke minimalistisk, snarere tvært imot. her bugner det av godsaker både i form av pynt, tekstiler og ikke minst julegodis.

Åhhh det er en herlig tid å drive med alt dette. Pepperkakehuset er pyntet, julekonfekt er laget, treet står så nydelig i julerødt og vi bare venter på at familie og venner skal samles og nyte julen. Snart er ventetiden over, og det tror jeg det er en liten en i huset som synes er helt greit!







Jeg synes det er umulig å finne fine julestrømper så i år sydde jeg mine egne av noen gamle gardiner fra Kid. Ble veldig søte på skapet!

Nyt førjulstiden!
Klemmer

10 desember, 2013

Julestemning på kjøkkenet

ja nå begynner ting å falle på plass og kjøkkenet begynner å bli akkurat passe julete - røde roser, pepperkaker i glass og deilig te hører denne tiden til. og selvfølgelig innslag av rødt! ikveld skal mitt julekjøkken fylles med lukten av nybakte lussekatter. Ja det er jo Lucia på fredag og da er det deilig å kunne sette seg ned med gløgg og lussekatter når kvelden kommer.




Ønsker alle en strålende tirsdag
Klemmer

04 desember, 2013

Da var det jul i stua!

Allerede 04 Desember, puhhh tiden bare flyr! De siste dagene har gått med til julemesse, hyggelige selskaper og ikke minst julegaveshopping. Nå er vi endelig ferdige med alle gavene så nå skal jeg kose meg med innpakkingen i en julepyntet stue!






Juletreet skal jeg forsøke å finne noen flere kuler til. men må sannelig si det er vanskelig å finne fin pynt. Vårt juletre går i hvitt og messingtoner blandet med kobber. en nydelig blanding som står perfekt til resten av interiøret.

Ha en super onsdag!
Klemmer