27 desember, 2012

Og da var julen over


Håper julen har vært fantastisk? Vi har kost oss med alt som hører julen til - familie, god mat og massevis av gaver. Tror at både store og små hadde en super julefeiring! Litt trist var det at vi måtte kaste ut juletreet allerede idag. Ble helt gal av alle barnålene. Har virkelig aldri vært borte i et tre som har drysset så mye. Jaja, det var bare å kaste det ut og ta en aldri så liten vaskerunde og forberede til nyttårsaften.

Vi skal feire nyttår med min norsk/greske familie og det er stor stas. Med min søsters 3 små og Linus blir det liv i huset til mamma!

Nyt kvelden!
klemmer



21 desember, 2012

Ingen jul uten pepperkaker


Da er peppekakehuset pyntet ferdig (nesten ihvertfall). Skal litt mer melis på siden av taket så blir det så bra. I melisglasuren har jeg brukt 3 pakker melis og 7 eggehvitter og brukt små hvite perler som er strødd på taket. Viktig å gjøre dette med en gang så de ikke bare triller ned. På døren henger det en liten grankrans og reinsdyret pynter opp det hele.

Håper førjulstiden er ekstra god
Klemmer

14 desember, 2012

Helg og mange prosjekter!

Endelig er det helg igjen og nå er det virkelig blitt jul i stua. Juletreet er på plass og pepperkakehuset pyntet så nå kan egentlig julen bare komme.....








Julehuset 2012 pyntet for kos for små og store
Klemmer

07 desember, 2012

Vi pynter og forbereder!








Titter så vidt innom og ønsker en riktig god helg med mine første bilder av et julepyntet hjem!
Klemmer

06 desember, 2012

Lun stemning!


Så var det jul i huset!! Hos oss er det ingen røde nisser, vi holder oss til naturmaterialer, lyslynger og masse levende lys. Utrolig hvor god julestemning det skaper!! Juletreet får vi vente litt med, men er liksom ikke jul før dette er oppe! Juletreet får plass i stuen og jeg gleder meg som et barn til å pynte det. Litt nye julekuler er kjøpt inn så det blir stor stas!

Ikke lett å blogge om dagen. Det er jo så mørkt. Til helgen lover jeg masse bilder fra julehuset!

Ha en flott kveld!
Klemmer

05 desember, 2012

Her går det unna!

I disse dager går det virkelig i ett her hjemme. Ikke nok med at julen sniker seg på, og vi har fulle jobber og lille Linus krever  jo sitt, har vi i tillegg satt igang med tv innspilling i heimen. Som de fleste vil man gjerne at alt skal være perfekt når man er med på noe slikt, og jeg er desidert ikke et unntak. vi har vasket og ryddet og selvfølgelig ommøblert før den store dagen og det gikk så fint!

Dere er kanskje spente på hva det er vi skal være med i og det er tv3 sin nye storsatsing Skjulte skatter! Utrolig morsomt at akkurat vi skulle få være med på dette. Vi spilte inn i hele går og må si det tar på med innspillinger altså, men så gøy! Programmet starter våren 2013 så da er det bare å følge med!

Men nå skal jeg for alvor begynne å pynte til jul, bilder kommer imorgen!!

klemmer